bad switch?

Discussion in 'eXmark' started by bigt, Mar 10, 2004.

  1. bigt

    bigt LawnSite Member
    from wva
    Posts: 17

    got on my mower and started it and tryed to release the brake and it quit started it again you could not engage the deck or move the control levers without it quiting ,could it be the seat switch and would it void the warranty if i disconnected it.
     
  2. eXmark

    eXmark Manufacturer / Sponsor
    Posts: 4,258

    Big T,

    It's not the seat switch. I've seen this before and as I recall it is a problem with the safety module. I'm out of the office today. I'll get you an answer for sure and post it tomarrow night.

    Thanks,

    Terry
     
  3. eXmark

    eXmark Manufacturer / Sponsor
    Posts: 4,258

    BigT,

    I talked with Lenny in our service department and he's pretty sure the problem is the time delay module and not the safety module.

    Thanks,

    Terry
     
  4. bigt

    bigt LawnSite Member
    from wva
    Posts: 17

    do you know the part number
     
  5. bigt

    bigt LawnSite Member
    from wva
    Posts: 17

    i took it to the dealer today they said that it might be the saftey switch but they were not for sure they did not have the switch and that it woluld be wed oor thursday before they would get it ,i told him that it a shame that he would have 150,000 to 200,000 dollars in mowers and didnot have a 3$part in stock.
     
  6. eXmark

    eXmark Manufacturer / Sponsor
    Posts: 4,258

    BigT,

    P/N 100-6186 should take care of the problem.

    Thanks,

    Terry
     

Share This Page