Hunter module faulty l think?

Discussion in 'Irrigation' started by duckworth, Jun 21, 2012.

  1. grassman177

    grassman177 LawnSite Fanatic
    Posts: 9,795

    Nothing worse then an ******* rep
    Posted via Mobile Device
     
  2. duckworth

    duckworth LawnSite Member
    Posts: 149

    Thanks for all the input.frustrating day but learned a lot .this cold beer is making everything better .Cheers!:drinkup:
     
  3. duckworth

    duckworth LawnSite Member
    Posts: 149

  4. Wet_Boots

    Wet_Boots LawnSite Fanatic
    Posts: 46,943

  5. duckworth

    duckworth LawnSite Member
    Posts: 149

    New to uploading photos.l just copy and pasted to reply and photo opens for me.if l want to upload photo from my email to lawn site what is the process?
     
  6. Wet_Boots

    Wet_Boots LawnSite Fanatic
    Posts: 46,943

    You have a computer that has a folder you store pictures in. Get your image into that folder. Then you can upload that image into a space that is publicly viewable. You can use Lawnsite to upload the image, by way of the "Manage Attachments" button you'll see when you reply to this post. (of course, you don't use the "quick reply" box at the bottom of this page)
     
  7. duckworth

    duckworth LawnSite Member
    Posts: 149

    Can l transfer photos from iPad to lawn site ?
     
  8. Duekster

    Duekster LawnSite Fanatic
    from DFW, TX
    Posts: 7,961

    Should be no problem. Click the "go advanced" button. Look for the paper clip. Browse for the photo in the Ipad and attach.
     
  9. Mike Leary

    Mike Leary LawnSite Fanatic
    Posts: 21,775

    Is it some tablets that take good pics or is it operator error that produces the fuzzy undecipherable ones?
     
  10. avernon0112

    avernon0112 LawnSite Member
    Posts: 126

    My iPad 2 takes a crappy pic. Very fuzzy. I tried to put some pictures up from it yesterday and lawnsite would not let me do it from the iPad. I had to use a computer.
     

Share This Page