Hey all I've done some calculations on what I would like to do for next year. Tell me if this is realistic money. If I have left something out or if there is anything that you can think of to make this more of a reality please add in your thoughts or comments. Here is my Goal. We have a lot of Commercial business all over Milwaukee and the suburbs so that is my target market. 1. 20 jobs at $120 per trip = $2400 per week 2. $2400 x 30 trips = $72,000 for the year gross. 3. My part-time helper at $10pr hr at 6hrs for 5 days= $300prwk 4. $300 x 30 wks = $9,000 pr yr for helper 5. $72,000- $9,000 = $63,000 gross for year 6. $63,000- 25% for taxes = $49,250 for me net. 7. Subtract a couple thousand for expenses. Is this for real if I had these accounts and a pt helper. Of course I would work part time and keep my fulltime job for now. Is taxes 25% ? And should I be taxing my customers at 5% Thanks.