1. Missed the live Ask the Expert event?
    Not to worry. Check out the archived thread of the Q&A with Ken Hutcheson, President of U.S. Lawns, and the LawnSite community in the Franchising forum .

    Dismiss Notice

missing posts?

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by fga, Sep 8, 2004.

  1. fga

    fga LawnSite Silver Member
    Posts: 2,449

    i thought i was going crazy, but i don't think so. several times today randomly i've posted a response to a thread, saw it on there, then come back an hour later and its gone! atleast 2. is it me?
  2. 1MajorTom

    1MajorTom Senior Moderator
    Posts: 6,074

    Can you remember what threads you posted to, so I or Pierre can check on it?
  3. fga

    fga LawnSite Silver Member
    Posts: 2,449

    one was a on the thread about the older customers maybe dead in the house

    the other was about what people do for extra money when the grass slows down.

    Jodi, it may be me if you can't find them, but this is the forst time ever, and 2 in one afternoon. you don't have to waste Pierre's time, just thought maybe it was happening to others also. sometimes i think its just me until i post here.
  4. Up North

    Up North LawnSite Bronze Member
    from MN
    Posts: 1,063

    I just made a post to Adam's "front end support on 1/2 ton" that didn't show up.

  5. fga

    fga LawnSite Silver Member
    Posts: 2,449

    strange, right? you scratch your head. you can try again though buddy, so i don't mess up my truck. :)
  6. fga

    fga LawnSite Silver Member
    Posts: 2,449

    jodi, my post is there now, i swear it wasn't before! now i think i am losing it.
  7. CamLand

    CamLand LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,300

    Looks like your post has made it into thread...
  8. crawdad

    crawdad LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,939

    You had to build up enough "power points."
  9. fga

    fga LawnSite Silver Member
    Posts: 2,449

    so that what they're called? i though they were called "buddy points"
  10. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    This is weird. Did you get any error message when you submitted your post?

    Please let me know if it happens again so that I can investigate this further.

Share This Page