need help.

Discussion in 'Mechanic and Repair' started by timmac, Jun 13, 2007.

  1. timmac

    timmac LawnSite Senior Member
    Posts: 479

    I have a hustler super z and today when I started mowing, the mower didn't seem as fast. I kept on mowing though. On my first yard near the end I started smelling a strange smell (hydro oil). when i finished i raised my seat and there was hydro oil everywhere. It seemed like it was coming out where you put the oil in. I didn't mow anymore yards. What do you think is the problem? I have no clue. Taking it to the dealer tomorrow.
     
  2. KTO Enterprises

    KTO Enterprises LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,286

    Possibly overfilled
     
  3. timmac

    timmac LawnSite Senior Member
    Posts: 479

    i've been mowing all year and had no problem with it yet. i did get it back from the dealer today for a different issue(not mowing level). they didnt say anything about adding any oil to it.
     
  4. timmac

    timmac LawnSite Senior Member
    Posts: 479

    anybody else?
     
  5. fiveoboy01

    fiveoboy01 LawnSite Silver Member
    Posts: 2,988

    Uh, probably a leaking hyro hose or fitting...
     
  6. khouse

    khouse LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,465

    Vent plugged?
     
  7. timmac

    timmac LawnSite Senior Member
    Posts: 479

    what does this mean?
     
  8. khouse

    khouse LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,465

    There's got to be a vent in the hydro reservoir tank. Either by itself or in the fill cap. I may let it build up pressure in the tank.
     
  9. timmac

    timmac LawnSite Senior Member
    Posts: 479

    took it to the dealer this morning and he said the way it looked that the oil cooler vent needed to be cleaned. I just washed my mower last week, could I have stopped it up when I washed it?
     
  10. khouse

    khouse LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,465

    You never know -maybe?
     

Share This Page