Not remembering my log-in info

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by ElephantNest, Sep 5, 2004.

  1. ElephantNest

    ElephantNest LawnSite Bronze Member
    from La.
    Posts: 1,878

    Is it just me? Every time I visit it makes me re-enter my user-ID information.
     
  2. Turf Medic

    Turf Medic LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,073

    Same thing here, figured maybe they don't have that part upgraded yet.
     
  3. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    Have you checked the "Remember me?" box when logging in? Do you have cookies enabled in your browser, and what browser are you using? I couldn't reproduce that problem yet, but will look into fixing it if necessary.
     
  4. Turf Medic

    Turf Medic LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,073


    Yep to both the questions, using microsoft explorer, latest version I believe, everything is set up on my end exactly like it was before the upgrade. If I go to another web site and come back it remembers, but if I close the browser and open it back up, it doesn't remember.
     
  5. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    Do you use a program that automatically clears out your cookies when you close your browser? Did you install Windows XP SP2 recently? Thanks!
     
  6. ElephantNest

    ElephantNest LawnSite Bronze Member
    from La.
    Posts: 1,878

    Same here, got the same settings, other places remember me, I'm running 2KPro, no programs, I handle cookies myself.
     
  7. Dwan

    Dwan LawnSite Member
    Posts: 87

    plowsite remembers me but lawnsite does not
     
  8. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    This is weird, because there is no difference in the forum software and modifications used for the two sites. Can you please give it a few days so that everything gets back to normal on LawnSite and let me know on Tuesday if you still have that problem? Thanks!
     
  9. tiedeman

    tiedeman LawnSite Fanatic
    from earth
    Posts: 8,745


    I had to do it for the first time, but since then haven't had to. The old program, never had to do it
     
  10. Dwan

    Dwan LawnSite Member
    Posts: 87

    I just resaved the new site after logn on to my fav. then deleated the old one and now it works.
     

Share This Page