oil pressure sending unit locationon Kawi 21hp

Discussion in 'Lawn Mowing' started by brucec32, Nov 9, 2005.

  1. brucec32

    brucec32 LawnSite Platinum Member
    Posts: 4,403

    I've figured out that the oil pressure sending unit on my Exmark Lazer Z HP is probably bad, since the hour meter works with 12 put to it and will work when key is set on "run", but not when actually cranked and running.

    Problem is, I have no conception of what this part looks like or where it's located on the engine. Any ideas?

    I looked at the wiring diagram and will follow the "dark blue" wire to find it, but wanted some confirmation I'm removing the right part.
     
  2. brucec32

    brucec32 LawnSite Platinum Member
    Posts: 4,403

    nevermind, I found the unit itself. now...where the heck do I find the part? It's listed in neither the Exmark nor Kawi parts lists for my engine/mower.
     
  3. Restrorob

    Restrorob LawnSite Fanatic
    Posts: 11,023

    Post the model and spec. off the bar code lable and I'll look it up from a master parts list.
     
  4. brucec32

    brucec32 LawnSite Platinum Member
    Posts: 4,403

    Thanks, model number is FH680V s28

    My Exmark dealer has given me guff even when I call with the part numbers already. I know they wouldn't look it up for me. Of course they won't sell me any more mowers again either.
     
  5. Restrorob

    Restrorob LawnSite Fanatic
    Posts: 11,023

    Ok Bruce, Part # 27010-7001 MSRP: $12.95

    See Ya
     

Share This Page