One Pump, One Pump Start Relay, and 2 Controllers

Discussion in 'Irrigation' started by MEXANDME, Mar 29, 2013.

  1. MEXANDME

    MEXANDME LawnSite Senior Member
    Posts: 396

    SCLM............thank you for offering the scanned document. It will be very much appreciated!

    Regards,

    Mex
     
  2. MEXANDME

    MEXANDME LawnSite Senior Member
    Posts: 396

    I think that I just verified that I have 2 dedicated conductors between the 2 controllers. On one end (where the old RC 7-A is) I have the RED and the WHITE in a 5 conductor multi-strand (the other 3 conductors are not in use). On the other end (where the ESPM is) I have 2 PURPLE single strand conductors terminated; one on the COMMON terminal and one on the MV terminal. With the RED and WHITE opened up on the RC 7-A end, I turned on the ESPM controller on the other end and I am getting 28 volts on the RED and White at the RC 7-A end.

    I guess now it is just a matter of getting 2 ISOLATORS and wiring them in as per the instructions.

    Am I missing anything??????????

    Again, thanks to all who have replied. This one was out of my league but it is becoming a little clearer now.

    Regards,

    Mex
     
  3. greenmonster304

    greenmonster304 LawnSite Gold Member
    Posts: 3,017

    Are you the geek who sent me the I Core face panel and module the other day.
     
  4. SoCalLandscapeMgmt

    SoCalLandscapeMgmt LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,702

    you'd better watch it Rod.... or Greg is going to dock you a day's pay for giving advice on the competitors product. :laugh:
     
  5. MEXANDME

    MEXANDME LawnSite Senior Member
    Posts: 396

    Installed the two ISOLATORS yesterday (picked them up from the local JDL).

    All worked great!

    Thanks for everyone's help!

    Regards,

    Mex
     
  6. 1idejim

    1idejim LawnSite Fanatic
    Posts: 8,862

    Good for you, thanks for the update M&M
    Posted via Mobile Device
     

Share This Page