search not working

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by I MOW ALONE, Feb 20, 2003.

  1. I MOW ALONE

    I MOW ALONE LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,912

    hi is it just me or is the search feature not working for everyone please let me know

    thanks
     
  2. PR0 TURF

    PR0 TURF LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,089

    Just ran a quick search as a test and had no problems. Not sure what to tell ya...
    :help:
     
  3. I MOW ALONE

    I MOW ALONE LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,912

    must be my computer thanks a lot
     
  4. Envy Lawn Service

    Envy Lawn Service LawnSite Fanatic
    Posts: 11,062

    It worked for me too. Now if I could just figure out how to better use the feature with joining words with AND OR ect... That doesn't work for me at all.

    What I'd like to know is where is the members browsing list????

    Sometimes it feels good to know I'm not the only night owl still up tinkering around on this site. Some nights this is as close to sleep as it gets! Atleast I'm sitting still and relaxed.... :sleeping:
     
  5. MOW ED

    MOW ED LawnSite Fanatic
    Posts: 5,028

    Mine isn't working either, I also cannot post pictures.
     
  6. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    Fixed - thanks for reporting this.

    When working to optimize MySQL yesterday, I played with the max_packet_size, but finally left it to an invalid value by mistake so MySQL used the default (which seems quite low) and it therefore didn't accept big queries such as searches and picture posting. I've reset it to 1MB, so you should now work like it did before.

    Pierre-Luc
     
  7. mowerconsultant

    mowerconsultant LawnSite Fanatic
    Male, from Syracuse, NY
    Posts: 9,761

    The search is not working for me either ????
     
  8. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    What is the error message that you get?

    Thanks,

    Pierre-Luc
     
  9. mowerconsultant

    mowerconsultant LawnSite Fanatic
    Male, from Syracuse, NY
    Posts: 9,761

    This is what I get...................

    HTTP 404 Not FoundThe page cannot be found
    The page you are looking for might have been removed, had its name
    changed, or is temporarily unavailable.



    Please try the following:
    If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is
    spelled correctly.

    Open the 207.44.158.62 home page, and then look for links to the
    information you want.
    Click the Back button to try another link.
    Click Search to look for information on the Internet.


    HTTP 404 - File not found
    Internet Explorer
     
  10. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    OK - please access LawnSite at www.lawnsite.com, not the 207.44.158.62 IP address, and it should work without any problem.

    Regards,

    Pierre-Luc
     

Share This Page