slow forum

Discussion in 'Lawn Mowing' started by Charles, Aug 25, 2000.

  1. Charles

    Charles Moderator Staff Member
    Posts: 7,952

    whhhhhyyyyyy isssssss ttttthhhheee fooooorummm runnnnning soooooooooooooooooooooo sllllllllloooww?????
     
  2. Administrator

    Administrator Administrator
    Posts: 865

    I can only connect at 20,000 bps and its moving quickly for me.

    How bout the rest of you guys?
     
  3. Eric ELM

    Eric ELM Husband, Father, Friend, Angel
    Posts: 4,831

    It's even moving slow with DSL Chuck. It was working fine this morning. It's very slow now.
     
  4. Administrator

    Administrator Administrator
    Posts: 865

    My host might be updating hardware or software.. im sure things will back to normal quickly.
     
  5. Charles

    Charles Moderator Staff Member
    Posts: 7,952

    Awhile back. Like a few hours ago when I checked in. The tranfer would stop completly at 39%. Now it is running faster. And had started to improve when I made this post. But I don't think it is completly up to speed yet
     
  6. morturf

    morturf LawnSite Senior Member
    from midwest
    Posts: 475

    really slow on my cable modem, just letting you know mike
     
  7. Twotoros

    Twotoros LawnSite Senior Member
    Posts: 494

    A little jerky here at 45,333 but not bad.
     
  8. bob

    bob LawnSite Platinum Member
    from DE
    Posts: 4,254

    Still not 100% at 7:50
     
  9. AGG Lawn Maintenance

    AGG Lawn Maintenance LawnSite Senior Member
    from Elberon
    Posts: 422

    I'm having the same problem.
    Travis AG&G Lawn Maintenance
     
  10. AGG Lawn Maintenance

    AGG Lawn Maintenance LawnSite Senior Member
    from Elberon
    Posts: 422

    morturf said
    Same thing is happening to me.
    Travis AG&G Lawn Maintenance
     

Share This Page