What happened to the other site?

Discussion in 'Heavy Equipment & Pavement' started by BIGBEN2004, Apr 13, 2008.

  1. BIGBEN2004

    BIGBEN2004 LawnSite Senior Member
    Posts: 823

    I hardly ever get on the site but I can't pull up the Heavyequipmentforums.com site. Is it gone?
     
  2. NateV

    NateV LawnSite Senior Member
    Posts: 340

    I have the same problem, its been doing it since last night. The site was there yesterday.
     
  3. Construct'O

    Construct'O LawnSite Bronze Member
    from Sw Iowa
    Posts: 1,387

    It was gone for me last night also.

    Servor might have gone down with tech problems?Haven't try today yet.:usflag:
     
  4. Construct'O

    Construct'O LawnSite Bronze Member
    from Sw Iowa
    Posts: 1,387

    Still down and out:confused::usflag:
     
  5. I thought it was taboo to talk about "OTHER SITES".
     
  6. bobcat_ron

    bobcat_ron LawnSite Fanatic
    Posts: 10,118

    Oh thank God, I thought I was banned again! I'm not alone!
     
  7. Digdug

    Digdug LawnSite Member
    Posts: 125

    I havent been able to get on for two days. Hope its back up soon.
     
  8. Tigerotor77W

    Tigerotor77W LawnSite Bronze Member
    from Germany
    Posts: 1,891

    I think it's back.
     
  9. bobcat_ron

    bobcat_ron LawnSite Fanatic
    Posts: 10,118

    Yippers!!!!!!
     
  10. coopers

    coopers LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,224

    yeah I had the same problem too, but it works now. Ron, haha, that's funny, if you got banned again....hahaha, that'd be a record.
     

Share This Page