whats up with this pop up everytime before I log in?

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by LB1234, Oct 18, 2009.

  1. LB1234

    LB1234 LawnSite Gold Member
    Posts: 3,210

    I already filled it out and everytime I log back in it asks for the info. Bit annoying. Yes, I clear all my cookies and whatever else my PC is setup to do for security. Been going on for awhile now. Is this a permanent thing?
     
  2. Dunlaps LawnCare

    Dunlaps LawnCare LawnSite Senior Member
    Posts: 400

    been wondering the same thing?
     
  3. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Posts: 3,417

    If you fill it out, or choose "not at this time" then you should not receive the message again...however, if you "clear your cookies" then it will continue to appear.
     
  4. 93Chevy

    93Chevy LawnSite Fanatic
    Posts: 37,805

    Dang, every time I close my browser, I have my cookies set to clear. I already filled it out, but it looks like it's going to be here for a while...
     
  5. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Posts: 3,417

    if you already filled it out you can also choose "not at this time" and it will take you right to the home page
     
  6. 93Chevy

    93Chevy LawnSite Fanatic
    Posts: 37,805

    Yeah, that's what I do, but it's just annoying that I already filled it out and have to keep clicking that. I'm not trying to be a jerk here, sorry if it came out that way. :waving:
     
  7. ixlr8

    ixlr8 LawnSite Member
    Posts: 141

    I don't clear the cookies on any of my machines, except when they expire. I am now getting this on all my machines, I have taken survey, I have choosen "not now" and I still get it... :(
     
  8. flatlander42

    flatlander42 LawnSite Silver Member
    Posts: 2,239

    yup...I've been seein it for a while. Yes I clear all cookies, and will continue to. When is this thing gonna stop?
     
  9. Branch manager

    Branch manager LawnSite Member
    Posts: 56

    And here I thought it just me or my laptop. I get emails with links to posts, I click on them, the page opens and a black/opaque screen pops up over the page. This is a new situation, and really annoying. I then go to the site, and have the same popup you guys referred to. I already registered long ago; Yes, I can click "not at this time", and then it allows me to enter screen name and password. What a pain in the a**. Looks like a problem at the source, to me. And I always run CCleaner after my browsing to clear cookies, and this just started within a week or so ago. Can someone look into this?
     
  10. White Gardens

    White Gardens LawnSite Fanatic
    Posts: 6,776

    If you guys use firefox, you can save your password info and it will make it so you are logged in whenever you open the browser.

    That way the pop-up won't show up anymore.
     

Share This Page