1. Missed the live Ask the Expert event?
    Not to worry. Check out the archived thread of the Q&A with Ken Hutcheson, President of U.S. Lawns, and the LawnSite community in the Franchising forum .

    Dismiss Notice

Why does the New Post option not work for me now?

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by Gilla Gorilla, Aug 27, 2005.

  1. Gilla Gorilla

    Gilla Gorilla LawnSite Senior Member
    Posts: 923

    Here is what the page looks like when I click on the New Post icon.

    vBulletin Message

    Sorry - no matches. Please try some different terms.

    All times are GMT -4. The time now is 09:21 PM.
  2. Jason Rose

    Jason Rose LawnSite Fanatic
    Posts: 5,858

    Well I'm glad i'm not the only one having that happen! I live by the New Posts button! And now it seems to be defecting on us... I'm sure it's just a bug, for a free site for us there really is rarely problems!
  3. 1MajorTom

    1MajorTom Senior Moderator
    Posts: 6,074

    Agreed, that's cause Pierre is the best with these technical problems. I will send him a quick pm to point out this problem and direct him to this thread.

    Thanks for mentioning this, as I do not use the new post feature, I wouldn't have known it wasn't working.
  4. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    I'm working on this now.
  5. Avery

    Avery LawnSite Bronze Member
    Posts: 1,389

    Was out but is working again on my end.....
  6. LSAdmin

    LSAdmin Web Developer Staff Member
    Posts: 233

    That's right - the new post function should work now.

Share This Page