1. Can’t make it to the GIE+EXPO 2017?
    LawnSite brings the trade show floor to your fingertips with our new GIE+EXPO 2017 Sneak Peek video series debuting now in the Lawn Mowing forum.

    Dismiss Notice

Is the forum displaying iregularly for anyone else?

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by recycledsole, Mar 6, 2014.

  1. recycledsole

    recycledsole LawnSite Gold Member
    from MD
    Messages: 3,253

    Hello,
    the forum is just text, no formatting. is everyone else getting this? how can I fix it?
    thanks
     
  2. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 3,885

    working fine here, in both IE and FireFox...maybe your browser?
     
  3. Landrus2

    Landrus2 LawnSite Fanatic
    Messages: 5,014

    It's fine on this end to:waving:
     
  4. recycledsole

    recycledsole LawnSite Gold Member
    from MD
    Messages: 3,253

    thanks guys, it is internet explorer. not sure why i didnt change anything just one moment like that. Anyone know how to fix?
    thanks
     
  5. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 3,885

    maybe a silly suggestion, but have you tried clearing the cookies, browser history, etc. and then tried restarting the browser session?
     
  6. recycledsole

    recycledsole LawnSite Gold Member
    from MD
    Messages: 3,253

    browser history reset, closed and tried a few times

    firefox is working ok
     
  7. JeffH1

    JeffH1 LawnSite Member
    Messages: 85

    That has never happened to me, but alot of times in Internet Explorer it just won't load a page that I click on when I'm on this site. It happens in Google Chrome too, but if I just hit "X" that is there instead of the Refresh button, it'll finish loading it.
     

Share This Page