Nie mieliśmy jeszcze problemu z tym silnikiem, dużo odwagi 25 KM, ale brak 27 KM, dość dziwne, myślę, że to zupełnie inny projekt. Za 4999 $ jesteś około 1800 $ niżej niż porównywalny exmark, freedom z scag, Hustler, Gravely 2760, nie jestem pewien co do toro, ale widziałem tę samą kosiarkę, silnik i cenę bardzo podobną do Exmarka. Wszystkie te kosiarki mają pokład 7-calowy, przekładnię 2800, kohler courage23,25,27/briggs26/i myślę, że hustler oferuje 19 KM kawasaki (nie jestem wielkim fanem). Wszystkie kosztują od 6500 do 7000 $, w zależności od wyboru silnika. Czasami dostajesz sprzedaż, ale możesz być pewien, że i tak patrzysz na cenę 6500 $. Uwielbiam ZT badboy (za tę cenę). Chcę, żeby ludzie robili zakupy, wybierali... powiedzmy exmark z kohler courage 60" (myślę, że to tracer) za prawie 7000 $, a następnie idź do dealera Bad Boy i zobacz, co mają do zaoferowania za 7000 $. Dostajesz 30 KM kohler command, podwójne parkery z 9-kwartowym zbiornikiem, pokład 1/4", jeśli masz dealera, który trochę potarguje, możesz dostać za to 31 KM kawasaki. Dealer Exmarka jest tuż obok nas i powinieneś zobaczyć miny ludzi, kiedy pokazuję im naszą kosiarkę po tym, jak właśnie przyszli od drugiego... to bezcenne... Nie mamy tu dealera toro, ale słyszałem, że mają te same opcje silników i ceny. Oto dobry przykład toro/bb/ferris. W końcu namówiłem jednego z ostatnich LCO w okolicy na BB AOS 27 KM lc kawasaki za 8895 $. Pomogłem mu sprzedać jego diesla cat ferris i jest wielkim fanem toro. Byłem trochę zaniepokojony, ponieważ jedyny toro, na którym kiedykolwiek kosiłem, to 2500 $ w home depot... Odebrał dostawę w czwartek i dał mi wczoraj pełną recenzję. Ma 7-osobową załogę i ma tu najwyższej klasy serwis. Powiedział, że wszyscy walczą o kosiarkę. Toro teraz sprawiają wrażenie żółwi, a on mówi, że czują się o wiele taniej, a aos kosi tyle samo trawy, co 72" 33 KM cat diesel i jest tak samo wygodny z czystszym cięciem. Jego toro mają silniki chłodzone powietrzem kawasaki i powiedział, że płaci blisko 10000 $ za sztukę, za ferris zapłacił 18000 $. Dla mnie wyglądają i czują się jak BB Pups, które sprzedawane są za 6195 do 7000 $. Cała jego załoga i on są przekonani, że przechodzą na szczeniaki, kiedy zaczynają wycofywać toro. Krwawię na pomarańczowo i powiem z doświadczenia, jako pierwsze koszenie z tymi, doświadczającymi przytłaczającej obsługi klienta, a teraz poprzez własną sprzedaż jako dealer powiem, że nie należy bać się kupować Bad Boy, ponieważ jest tańszy (lub po prostu oferuje o wiele więcej kosiarki za twoją kosiarkę), robią coś niesamowitego ze swoimi cenami, a jeśli wszyscy inni nie pójdą w ich ślady z systemami zawieszenia, standardowymi siedzeniami michigan, standardowym siłownikiem elektrycznym za 1200 $ za 2000 do 7000 $ taniej niż oferowane teraz, nie powinno być sprzedawana żadna inna marka, dopóki tego nie zrobią. Coś, co chciałbyś zmienić w Bad Boy, przekaż im swoją opinię, jeśli ma to sens, robią to, naprawdę nas słuchają dla odmiany. Przepraszam za długi post, po prostu dzielę się tym, co wiem, ponieważ będziesz miał yahoos, którzy będą próbowali wyperswadować ci zrobienie tu dobrego interesu, nie tylko dlatego, że to bad boy, również jeśli lub kiedy inna marka pójdzie w ich ślady i wyróżni się w ten sposób, będę ich wspierał tak samo.