Lawn Care Forum banner
1 - 20 of 34 Posts

·
Premium Member
Joined
·
231 Posts
For some people it may have been longer (I personnally experienced a 5 hours downtime while other people may still have their router directing them to the old server), but I agree it seems much better now... According to PHP.net, PHP4/Zend is 10x faster than PHP3 ;-)

I'd like to see what it will look like with 30 members logged in and 30 guesses!

Pierre-Luc Soucy
Forum merger responsible

Originally posted by Eric ELM
Moving the site was worth the 2 hour downtime. It sure is quick now. :)
 

·
Registered
Joined
·
2,086 Posts
Wow, This is unreal!! Everything turned out great, compare this to a month or so ago with the old format and server!! WOW!!

Great Job Pierre!!! Pierre, would you e-mail me when you get a chance, I know someone who would like to use your services. Thanks! [email protected]

 

·
Registered
Joined
·
2,086 Posts
UH OH, hey pierre, chuck or eric...........

2 questions, how come when I type It's or We'll, etc (anything with an apostrophe) is puts in a backslash?? I noticed this in Bob's post too.


And #2, how come the hyperlink in my sig doesn't work anymore?? It used to be fine?? It just happened when we changed servers???

Thanks Guys!!

 

·
Premium Member
Joined
·
231 Posts
Hi,

for the apostrophes, that's a problem when saving data in the database, I guess... I'll go into it more deeply soon.

About your sig, I'll check.

Pierre-Luc

Originally posted by guido
UH OH, hey pierre, chuck or eric...........

2 questions, how come when I type It's or We'll, etc (anything with an apostrophe) is puts in a backslash?? I noticed this in Bob's post too.

And #2, how come the hyperlink in my sig doesn't work anymore?? It used to be fine?? It just happened when we changed servers???

Thanks Guys!!

 

·
Premium Member
Joined
·
231 Posts
Hi,

just solved the problem for when posting a message... If you have any other problems, please specify them so I can solve them...

Pierre-Luc

Note : I'll manually arrange the messages that already have backslashes before apostrophes later tonight.

Originally posted by plsoucy
Hi,

for the apostrophes, that's a problem when saving data in the database, I guess... I'll go into it more deeply soon.

About your sig, I'll check.

Pierre-Luc

Originally posted by guido
UH OH, hey pierre, chuck or eric...........

2 questions, how come when I type It's or We'll, etc (anything with an apostrophe) is puts in a backslash?? I noticed this in Bob's post too.

And #2, how come the hyperlink in my sig doesn't work anymore?? It used to be fine?? It just happened when we changed servers???

Thanks Guys!!

 

·
Premium Member
Joined
·
231 Posts
Finally arranged the backslashes problem. The fact is that PHP4 (we were on PHP3 before) has some auto-addslashes functions when adding data to a database so slashes were added twice...

I also set signatures to accept HTML code.

Anything else to arrange?

Regards,

Pierre-Luc
 

·
Husband, Father, Friend, Angel
Joined
·
4,830 Posts
Discussion Starter · #10 ·
I don't get the regular page of all the forums now. It takes me to a log on page and I have to log on all the time when I come to Lawnsite. What happened to the old way? Is this another bug to fix?
 

·
Premium Member
Joined
·
231 Posts
Could you please give me the URL of an example page so I can test?

Thanks!

Pierre-Luc

Originally posted by Eric ELM
I don't get the regular page of all the forums now. It takes me to a log on page and I have to log on all the time when I come to Lawnsite. What happened to the old way? Is this another bug to fix?
 

·
Premium Member
Joined
·
231 Posts
Lawnsite.com redirects to lawnsite.com/index.php automatically?

I don't really get what you mean; that's why I'd like a screenshot ;)

simply press windows (the key on your keyboard) and print scrn (should be another key on your keyboard) at the same time and go paste the image in an editor... then upload the image to a webserver and post a link to it.

As example, here you can see what I get at lawnsite.com/index.php : http://lawnsite.com/images/1200.gif

Pierre-Luc
 

·
Registered
Joined
·
773 Posts
Unbelievable, my friends. Even posting and returning to forums is lightning-quick. That was always the slowest part for me. You guys have done a bee-you-tee-ful job!

Be proud!

-TGC
 

·
Husband, Father, Friend, Angel
Joined
·
4,830 Posts
Discussion Starter · #19 ·
vBulletin Message
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
You do not have permission to access the page that you were trying to. Are you trying to edit someone else's post or trying to access administrative features? Check that you are allowed to perform this action in the Forum Rules.
If you are trying to post, to administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
To log in, fill in the form below:

Username: Password:

The administrator may have required you to register before you can view this page. Forgotten your password?

I must be stupid. I can't even find a Windows Key. I know where the Print Screen key is and I think the Windows key is the one between Alt and Ctrl keys. But it doesn't do a thing when I hit both. I'll take a digital if I have to, but this is what this page says on it. It must look familiar to you. Do you still need a picture of it?
 

·
Premium Member
Joined
·
231 Posts
Yeah I have a better idea now but I'm still not sure on how to solve it.

Have you deleted your cookies once? Are you on tel. or cable internet? When you log in, what happens? Does it generate cookies when you log in? Does it do it every time or only once?

BTW, it takes the screenshot, but it's in the computer's memory... you must paste it in paint or any other image editing software to save it. However, I don't think I really need it now.

Pierre-Luc

Originally posted by Eric ELM
vBulletin Message
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
You do not have permission to access the page that you were trying to. Are you trying to edit someone else's post or trying to access administrative features? Check that you are allowed to perform this action in the Forum Rules.
If you are trying to post, to administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
To log in, fill in the form below:

Username: Password:

The administrator may have required you to register before you can view this page. Forgotten your password?

I must be stupid. I can't even find a Windows Key. I know where the Print Screen key is and I think the Windows key is the one between Alt and Ctrl keys. But it doesn't do a thing when I hit both. I'll take a digital if I have to, but this is what this page says on it. It must look familiar to you. Do you still need a picture of it?
 
1 - 20 of 34 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top