1. Missed the live Ask the Expert event?
    Catch up on the conversation about fertilization strategies for success with the experts at Koch Turf & Ornamental in the Fertilizer Application forum.

    Dismiss Notice

Technical Problems

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by Supper Grassy, Nov 1, 2007.

  1. Supper Grassy

    Supper Grassy LawnSite Bronze Member
    Messages: 1,582

    Site takes forever to load a page

    some icons have little red x box
     
  2. jsf343

    jsf343 LawnSite Bronze Member
    Messages: 1,786

    server problems?? I am having similar issues and I have DSL.
     
  3. Supper Grassy

    Supper Grassy LawnSite Bronze Member
    Messages: 1,582

    Comcast Highspeed here

    Now working fine
     
  4. MarcSmith

    MarcSmith LawnSite Fanatic
    Messages: 7,157

    I have comcast @ home and t-1 at work....LS sometimes does take a while to load, but i always see on t he bottom that its waiting for ads to load. All that animation. But Its a free site so I can't complain too much....
     
  5. Roger

    Roger LawnSite Fanatic
    Messages: 5,943

    I too saw sluggish response last evening, and today. Something changed recently (last day or two?) on LS. All other sites I visit have not changed in response.

    Yes, I too see it "waiting" for the ads.
     
  6. GreenT

    GreenT LawnSite Fanatic
    Messages: 42,962


    He posted this a few days ago on another thread.

    I think we should all be patient and see what solutions they come up with. I do agree the waiting is getting aggravating.
     
  7. Restrorob

    Restrorob LawnSite Fanatic
    Messages: 11,029

    I started using this browser last weekend; http://www.mozilla.com/en-US/firefox/

    I also down-loaded the FREE ad blocker.....No more waiting for banner adds to load. :nono:

    The page pops right up even on my sorry dial-up. :clapping:
     

Share This Page