Lawn Care Forum banner

Dlaczego nie kupujesz kosiarek Big Dog?

10 reading
29K views 36 replies 26 participants last post by  Turf Chopper  
#1 ·
Kosiarki Big Dog są produkowane przez firmę Excell Corp, spółkę macierzystą Hustler. Mają tę samą ramę, pokład jest oryginalnym pokładem Hustlera, bardzo wygodne siedzenie, wszystko za 7400 $ za 60-calową kosiarkę z silnikiem o mocy 25 lub 26 KM, używają oddzielnych pomp i silników kół. Nie sądzę, żebym kiedykolwiek widział, żeby o nich dyskutowano na tym forum. Daj mi jakieś informacje zwrotne, jako dealer jestem ciekaw.

#7 ·
Kosiarki Big Dog są produkowane przez firmę Excell Corp, spółkę macierzystą Hustler. Mają tę samą ramę, pokład jest oryginalnym pokładem Hustler, bardzo wygodne siedzenie, wszystko za 7400 $ za 60-calową kosiarkę z silnikiem 25 lub 26 KM, używają oddzielnych pomp i silników kół. Nie sądzę, żebym kiedykolwiek widział, żeby o nich rozmawiano na tym forum. Daj mi jakieś informacje zwrotne, jako dealer jestem ciekaw.
www.bigdogmowers.com
Miałem kosiarkę 09 Hustler Super Z i mi się nie podobała. Czułem się, jakby to była kosiarka do wyrzucenia (dobra na 3 do 4 lat, a potem bezwartościowa). Big Dog zaczynał z mniejszą gwarancją, powiedziano mi, że pokład nie miał tylu wzmocnień co Hustler i nie było w pobliżu żadnego dealera. Dlaczego miałbym w ogóle myśleć o zakupie takiej kosiarki?

#9 ·
Nie kupiłbym go z tego samego powodu, dla którego nie kupiłbym Badboya, tandetna nazwa. Gdybym prowadził nieubezpieczoną firmę z magnesami na drzwi i ciągnął moją przyczepę minivanem mojej żony, wydawałoby się to dobrym rozwiązaniem.

#11 ·
Widziałem kilka Big Dogs w mojej okolicy. Niewiele jednak i zazwyczaj u mniejszych operatorów. Używamy Exmarks (wybór profesjonalistów), potrzeba by było wiele przekonywania lub naprawdę nieprzyjemnego doświadczenia, żebyśmy przeszli na JAKIEGOKOLWIEK innego producenta.

#12 ·
Widziałem kilka Big Dogs w mojej okolicy. Niewiele jednak i zazwyczaj przez mniejszych operatorów. Używamy Exmarks (wybór profesjonalistów), potrzeba by było wiele przekonywania lub naprawdę nieprzyjemnego doświadczenia, żebyśmy przeszli na JAKIEGOKOLWIEK innego producenta.
Ech nie, jeśli chcesz się zachowywać jak pan i władca, panie pro's choice, idź i zdobądź sobie kilka Kubot, jeśli chcesz prawdziwą maszynę! Lol pro's choice. Uwielbiamy nasze.[/size]Wysłano za pośrednictwem urządzenia mobilnego

#14 ·
Kosiarka Big Dog może być w porządku dla właściciela domu, ale nie wytrzyma w warunkach komercyjnych. Zdecydowanie nie jest to komercyjny Hustler pomalowany na czerwono. Nie jestem pewien, dlaczego firma macierzysta Hustlera miałaby budować tę maszynę; ma już linię dla właścicieli domów.

#17 ·
Kosiarka Big Dog może być w porządku dla właściciela domu, ale nie wytrzyma użytkowania komercyjnego. Zdecydowanie nie jest to komercyjny Hustler pomalowany na czerwono. Nie jestem pewien, dlaczego firma macierzysta Hustlera miałaby budować tę maszynę; ma już linię dla właścicieli domów.
Ten głupek może coś odkrył? Hustler i Big Dog są identyczne. Zbudowane w tym samym zakładzie, te same komponenty, różne kolory. Sprawdź to!

#16 ·
Uh nie, jeśli chcesz się zachowywać jak pan wszystkowiedzący, panie pro's choice, idź po Kuboty, jeśli chcesz prawdziwą maszynę! Lol pro's choice. Uwielbiamy nasze. Wysłano za pośrednictwem urządzenia mobilnego
To zabawne Kubota
Produkują ładne traktory i ładne silniki, ale kosiarka ZTR to nie jest prawdziwa maszyna
Nie mogę uwierzyć, dlaczego te duże firmy budują kosiarki o różnych nazwach
Zabija rynek. Tańsze kosiarki oznaczają, że pojawia się więcej małych firm zajmujących się koszeniem. To obniża cenę rynkową za zlecenia